Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neseme čestné jméno Dr. Edvarda Beneše

Vážení občané,

oznamujeme Vám, že rozhodnutím Národní rady Klubu českého pohraničí, z.s. ze dne 11.10. 2016, jsme získali pojmenování klubu s čestným názvem 

"Okresní rada Klubu českého pohraničí Táborsko, Dr. Edvarda Beneše."

Jsme si plně vědomi občanské, vlastenecké a morální povinnosti, která je s tím čestným názvem spojena. Budeme šířit a obhajovat historickou pravdu o úloze a významu osobnosti prezidenta, budovatele Československa, Dr. Edvarda Beneše.

Prezident Beneš je pro nás vzorem československého státníka, který se významně zasloužil o vznik, udržování a obnovení československé státnosti.

 Dekrety prezidenta ČSR Dr. Edvarda Beneše, které byl nucen přijímat v exilu v dobách okupace republiky nacistickým Německem, považujeme za nezpochybnitelnou součást československého a českého právního řádu.

Jde o nosné sloupy státní suverenity Československa a České republiky. Dnes už jsou historickou událostí, ale jsou stále platné a nemohou býti měněny!

Nová, poválečná a dnešní kapitola česko německých vztahů je utvářena lidem obou zemí na jejich nezpochybnitelném základě.

 

Jen zůstane-li naše pohraničí české, zůstane českou i celá naše vlast.

Okresní rada Klubu českého pohraničí Táborsko Dr. Edvarda Beneše

razitko-klubu.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rudý

Honza,29. 10. 2021 21:41

zločinný odpad, to jste vy. Brzy se všichni budete smažit v pekle, to je fajn, že vás přirozeně ubývá, svině bolševický!

Re: Rudý

Ing. Zdeněk Trippé,31. 10. 2021 11:24

Beru na vědomí.